Inteligenta Artificiala


Pentru a putea avea acces la sectiunea "Files" (dreapta jos) trebuie sa ai cont pe wikidot, sa fii membru al site-ului (vezi formularul de pe prima pagina) si sa fii logat.

Cursul se desfasoara in fiecare miercuri, intre orele 10-12, la Amf. 3 ( etaj 3 ). Pentru mai multe detalii consulta orarul.

Seminarul valoreaza 1/5 din nota finala. Se dau 5 teste date in seminariile 2, 3, 4, 5, respectiv 6. Fiecare test dureaza 15-20 de minute si este "cu cartile pe masa". Nota pe seminar reprezinta media aritmetica a testelor. Intr-un test poti obtine punctaj de la 0 (neprezentare) la 10.

Laboratorul valoareaza 2/5 din nota finala. Nota se obtine prin evaluarea a 4-5 teme (cu termen de predare saptamana a 13-a), plus un test in saptamana 8 sau 9.
Conteaza prezenta, in sensul ca daca studentul a fost la cel putin 8 laboratoare, nota finala (pe intreg cursul) se rotunjeste prin adaos. In caz contrar, se rotunjeste prin lipsa.

Suportul de curs recomandate de domnul prof. dr. Denis Enachescu este "Elements of statistical learning. Applications in data mining." - Denis Enachescu, Cooperativa Libraria Editrice Università di Padova, Padova, Italia, 2003.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License