Tehnici avansate de programare


Pentru a putea avea acces la sectiunea "Files" (dreapta jos) trebuie sa ai cont pe wikidot, sa fii membru al site-ului (vezi formularul de pe prima pagina) si sa fii logat.

Cursul se desfasoara in fiecare marti, intre orele 10-12, la Amf. Gheorghe Titeica ( etaj 3 ). Pentru mai multe detalii consulta orarul.

La acest curs nu se va sustine examen in sesiune. Se va da o lucrare scrisa in ultima saptama de facultate, marti, 12 ianuarie 2010, ce valoreaza 50% din nota finala. Vor fi trei subiecte a cate 3 puncte fiecare (plus 1 punct din oficiu):

  • doua subiecte de teorie, unde trebuie punctate notiunile importante, definitiile si teoremele pentru tehnicile de programare respective
  • o problema (descrierea solutiei si codul sursa al rezolvarii in Java)

Laboratorul valoreaza 25% din nota finala. Nota din laborator se obtine prin activitatea la ora (20% din nota) si prin doua teste (80% din nota), unul in saptamana 7 sau 8, iar celalalt in saptamana 13 sau 14.

Seminarul valoreaza 25% din nota finala. Nota la seminar va fi considerada nota de la cel de-al doilea test de laborator (cel dat din tehnicile de programare predate la curs). Astfel, ultimul test conteaza in proportie de 40% pentru laborator si in proportie de 100% pentru seminar.

Suporturile de curs propuse de domnul prof. dr. Horia Georgescu sunt:

  1. Tehnici de programare - Horia Georgescu, Editura Universitatii din Bucuresti, 2005
  2. Java de la zero la expert - Stefan Tanasa, Cristian Olaru, Stefan Andrei, Editura Polirom, 2007
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License